Over ons afbeelding

Over ons

Gary Linsley

Gary Linsley

Gary heeft inmiddels 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en bemiddelt in het afsluiten van hypotheken, verzekeringen en kredieten. Gary Linsley is een Erkend Financieel Adviseur.

Door zijn persoonlijke manier van advisering heeft Gary door de jaren heen veel duurzame relaties met klanten kunnen opbouwen. Dat de persoonlijke manier van adviseren op prijs wordt gesteld blijkt uit het groeiende aantal klanten dat bij ons terecht komt op aanraden van bestaande klanten.

gary.linsley@haaglandenfa.nl
06 24 22 35 25

Justin Linsley

Justin Linsley

Justin maakt sinds januari 2020 onderdeel uit van ons team. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de schadeverzekeringen en persoonlijke kredieten maar u zult ook regelmatig contact met hem hebben over hypotheek dossiers. Justin heeft hiervoor op de pensioenafdeling van Nationale Nederlanden gewerkt en is hard bezig om een volwaardig financieel adviseur te worden. Hij kijkt uit naar een fijne samenwerking!

justin.linsley@haaglandenfa.nl
06 34 52 38 41

 

U bent van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. Wij komen echter net zo graag bij u thuis langs, mocht u dat prettiger vinden.